30 Ekim 2008 Perşembe

HAMMM, HEMMMM

Moral bozukluğumdan dolayı uzun süredir yazamadım. Kızımın bu ay birçok ilki oldu. 6. Ayına girdiğinde oturuyordu. Üstelik ben hiç destekli oturma alıştırmaları yapmadım, 6. ayının dolmasını bekliyordum. Ama kızım tam bir koç burcu gibi davranıyor ; aşırı hareketli ve aceleci. Kendi kendine oturdu.

Bundan bir hafta sonra hammm demeye başladı. Hem de ne tatlı söylüyor.Bazen kibarlık yapıp heemmmm diyor. Canım benim çok tatlısın. Şu anda her gördüğümüzü ağzımıza attığımız için her şey hammm onun için, geçenlerde İnkılap Kıtabevine gittiğimizde içeri girer girmez haykırdı: HEEEMMMM. Kitaplara baktı baktı hemmm dedi.

Şu anda da iki gündür ayakta durma alıştırmaları yapıyor. Oyun parkının kenarına tutunup ayağa kalkıp sonrada ellerini bırakıyor. Bu kız yedi aylıkken yürüyecek herhalde.

DDDDİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Dün elimle baktım hissettiğimi sandım ama emin olamadım, bugün iyice baktım dokundum. Kızımın dişi çıkıyor. 29 ekimde ilk dişini çıkarmış oldu miniğim. Damağı yarılmış diş tırtık tırtık dokunuyor ama henüz görünmüyor. Bakalım diş hediğimizi ne zaman yapacağız. Dedemiz geldikten sonra olur herhalde. Çok mutlu oldum dişi çıkınca hem günlerdir olan huzursuzluğunun nedeni olması beni rahatlattı, hem de şüphelendiğim büyüme hormonu eksikliğini egale etmiş olduk işallah. Tabi cumartesi günki doktor kontrolünden sonra emin olacağız. Bebeğim işallah hiç sorunumuz yoktur, güzel güzel büyürüz, sağlıkla...

29 Ekim 2008 Çarşamba

CUMHURİYET BAYRAMI

29.10.2007

Geçen sene bugün ;

Minik Meleğim 4 aylık... Bağdat Caddesindeki kutlamalara katılmıştık. Coşkuyla, seviyle, inançla, mutlulukla, hep olmasını istediğim Türkiye formatıyla..

Çok güzel bir gündü...

29.10.2008

Bugün ;

Meleğim 6,5 aydır bizimle... Yine Bağdat caddesine gittik ama tatlımın uyku durumu yüzünden kutlamalara kalamadan ayrıldık. Ama aynı coşkuyu hissettik her yer kıpkırmızı olmuştu , Onuncu Yıl Marşı çınladı kulaklarımızda..


Çok daha güzel bir gündü... KIZIMLA...

.
.
.
Bundan sonraki 29 Ekimler... İşallah çok daha güzel olurlar bizim için.

6 Ekim 2008 Pazartesi

6.AY- MI ACABA?

Çok üzgünüm.

Kızım 2 aydır toplamda 400 gr aldı , ufacık kaldı. Zaten erken doğmuş, küçük bir kızdı... artık tam bir minnoş. Üstüne üstlük bir de hasta oldu. Geniz akıntısı ve öksürüğü var, bir gece de ateşlendi.