15 Ağustos 2009 Cumartesi

DENİZ, DENİZ, DENİZ

Beren Duru ilk tatilinde;



Denizi çok sevdi; yüzdü, kumlarla oynadı, bol bol taş topladı, dalgalara doğru koştu, annesinin kucağında yüzdü. Herbirinden ayrı ayrı zevk aldı. En çok sevdiği neydi? Taşlar...
Bütün fotoğraflarda avucunda bir tane taş, sımsıkı tutuyor, denizde bile bırakmıyordu.



Denizde 'hadi kızım yüzelim dediğimde, eller öne bacaklar arkaya yüzme pozisyonu alıyor, annesi de onu bir o tarafa bir bu tarafa yüzdürüyordu. Yüzünde gülümsemelerle herkesi hayran bıraktı kendisine. Genelde çocuklar sudan korktukları için zorla denize sokuyorlarmış, Beren Duru'yu görenler maşallah maşallah şeklinde bize baktılar.



Babasıyla genelde kumlarda vakit geçirdiler, malum anne suya bayılır baba bayıldığını iddia eder ama evviliklerinin 3 yılında da denize gitmişler, denize girdiği bir midir, iki midir bilinmez. Birlikte kumsalda koşup bol bol taş topladılar. Taşların kumlarını denizde yıkadılar.



Bir sonraki deniz tatilimizi iple çekiyoruz. Evde de küveti ve havuzu doldurup içinde oyunlar oynuyoruz. Banyo konusunda da şu ana kadar hiç zorluk çıkarmamıştı aksine canı istedikçe banyonun kapısına gidip kafasına yıkama işareti yapmaya başladı. Bunun için çok seviniyorum çünkü yüzmeyi hayatı içinde bir rutine oturtmasını çok isterim.



Hiç yorum yok: